vrijdag 5 februari 2010

Lekker gecropt

Nick en zijn nicht.


Deze foto is in Duitsland (voormalig DDR) gemaakt, met de bruiloft van mijn nicht. Haar zoon (de brandweerman)en nog wat lui kwamen met gillende sirenes het feest verstoren..... Ik kon het echt niet laten en vroeg mijn neefje dus, mag ik ook even......
Omdat de foto dus in Duitsland is gemaakt, vond ik de postzegels (ook allemaal uit Duitsland, DDR) er wel goed bijpassen. En vandaar ook de titel in het Duits.9 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie lo's

groetjes Heidie

Romy zei

Ze zijn super-supermooi! Gaaf idee ook om op de tweede layout postzegels te verwerken.

Karin zei

Mooi zeg. Vind vooral de eerste heel erg geslaagd. Bij de tweede zijn die postzegels wel weer heel leuk.
Groetjes,
Karin

Scrappiness zei

Erg mooi en lekker stoer zeg. Leuk idee om de echte postzegels te gebruiken. En, heb je je al opgegeven bij de vrijwillige brandweer? Het staat je best hoor!

ScrapEnjoy zei

Lief lootje van Nick met zijn nichtje...is toch een leuke herinnering zo samen...enne die van jou is zeer stoer, je postzegel staan wel erg mooi op je lootje, mooie zegels trouwens, leuk idee van je.

Kuzzz Lilian

Marjolijn van Elsberg zei

Leuke lay outs Chantal, de neef en nicht vind ik erg mooi en de brandweermannen heelleuk, leuk gedaan met die postzegels.

Groetjes Marjolijn

Maryke zei

Ze zijn super gaaf geworden!

Maaike zei

Ik vind ze echt super!!!

Petra zei

Ik was dan wel aanwezig bij "the making of" van deze lootjes, maar wilde het hier toch nog even gezegd hebben. Ze zijn super geworden.