woensdag 21 april 2010

ATC Swirlie BirdieEen nieuwe verslaving is geboren. Op het SA-forum is een ruilactie gestart met het thema tijd. Met dat thema heb ik een eerste serie gemaakt (die ik helaas nog niet kan laten zien). Omdat het zo leuk is om te doen, heb ik inmiddels mijn tweede serie af.

6 opmerkingen:

Petra zei

Ik had al een reactie op het forum achtergelaten, maar ik zal het hier ook nog even doen. ze zien er prachtig uit, en ik denk dat je toch een keer een workshoppie ervan moet gaan geven

Karin zei

Leuk hoor en helemaal niet gek toch zo voor een eerste keer. Ik hoop mijn spulletjes morgen binnen te krijgen en dan ga ik ook wast proberen. Ben benieuwd.
Ik heb op mijn blog trouwens een verrassinkje voor je staan.
Enneuh, met mijn hand gaat het niet zoals ik wil. Ik denk dat ik er te veel mee doe, want hij steekt nogal en de kracht... dat kan nog wel een paar weken/maanden duren... Balen dus.

Groetjes,
Karin

Raf mama’s mini dingen zei

hey meid ......ben al zo lang geen blogs afgeweest.....maar ben weer back in town hoor haha....je hebt veel en weer super gave dingen gemaakt de afgelopen tijd .....te gek weer meid ...enne om je niet uit t oog te raken ben ik je maar gaan volgen !! kan eindelijk he nu ik ook blogspot heb ...liefs raffa

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk je ATC's, en pas op hoor, dit is zo verslaven, en heel erg leuk om techniekjes uit te proberen.

Groetjes Marjolijn.

Wiebine zei

Hele mooie ATC-tjes Chantal, ik wil er ook nog eens aan beginnen, maar ben bang dat ik er ook verslaafd aan raak,
groetjes,
Wiebine

Corrie zei

Heel mooi Chantal,super lijkt me
wel leuk om te doen.

groetjes Corrie