woensdag 28 januari 2009

Cherished

Soms maak je iets en zit je er uren naar te kijken, omdat het nog niet klopt.
Mijn vorige cherishedlootje had ik de foto horizontaal gedaan, omdat ik dat mooier vond op het lootje, maar uiteindelijk kreeg ik zoveel reacties dat de foto niet goed zat, dat ik zelf ook zoiets had van tja.....daar zat ik ook al mee! Dus wie mij een beetje kent, weet dat dat dan blijft spoken, dus een nieuw lootje gemaakt, dit keer adhv de sketch L2 op het SA forum, dus 2 voor de prijs van 1.
13 opmerkingen:

Petra zei

Ja, Chantal, zo is ie beter. Nu heb ik het gevoel dat de foto goed zit. Mooi gedaan. En het zijn allen maar opbouwende reacties, hoor.

Mazina zei

Ik heb de eerste niet gezien geloof ik, maar deze is prachtig!

groeten
Chantal.

Mazina zei

Grrr, zet ik Chantal onder mijn mail omdat ik net zat te denken: 'even Chantal bellen', onze schoondochter, niet de Chantal van Scrapfever.

Rieni zei

ja, zo is het inderdaa veel mooier, en net wat je zegt, twee vliegen in een klap!!!

Anoniem zei

Mooi lootje chantal. Inderdaad zit de foto nu beter ,maar als je 'm 180graden had gedraaid was hij ook niet slecht geweest
Groetjes,
Annemarie (bobelijn)

ScrapEnjoy zei

Deze is ook erg lief, vind ze beiden schattig, met kinderen op een lootje, kan je nooit de plank mis slaan.

liefs Lilian

Wiebine zei

Zo is ie ook erg mooi Chantal, het blijft een schattige foto,

Maaike zei

Hij is weer super en de foto klopt gewoon beter zo....

Scrappiness zei

Chantal, ook ik vind de foto beter nu. En ondertussen ik heb je gefoto-tagged! Hoop dat je het leuk vind om mee te doen ;) Kijk maar even op mijn blog.

Monique zei

Ik vind hem prachtig. Ik kon echt zien dat je bij je andere lootje er ook niet echt bij was met je hoofd. Maar deze is prachtig. Zeker die tak met die kleine blaadjes er aan. ben er helemaal verliefd op. Heb je dat met de Cricut gedaan?

Tessa Tegendraads zei

Wat een geweldige foto Chantal!! En de Lo die je ermee gemaakt heb is ook super leuk

Groetjes van Tessa

Ria zei

Hoi Chantal,
Dit is weer een erg leuke LO geworden. Prachtig dat je hem net zo mooi op de foto hebt kunnen zetten.
Groetjes, Ria

Anoniem zei

Hoi Chantal, Ik had jou berichtje in mijn gastenboek gelezen. Dank je wel voor het compliment, heel leuk. Ik heb je nu toegevoegd op mijn site. Jou site ziet er ook heel gaaf uit en ik krijg de indruk dat ook jij zeer verslaafd bent aan het scrappen.
Berichtjes achterlaten op mijn site was dus niet mogelijk zoals je al had gemerkt(ik ben nog maar een beginner) maar dat heb ik nu veranderd.
Groetjes Inge